Neobičan prizor u gradskom naselju

Stado ovaca između zgrada, imaju i psa čuvara

  • Извор: Блиц
  • 19.08.2022. 16:33

Naselje Vojvode Vlahovića, koje se prostire na dvije beogradske opštine - Zvezdaru i Voždovac, poznato je po nizu problema, zbog toga imaju i svoju Fejsbuk stranicu i internet stranicu, gdje šeruju sa čim se sve susreću, a najnovija scena je i pomalo komična.

Njihovim naseljem sada šetaju i ovce, čitavo stado, koje izgleda prilično izgubljeno još onako između zgrada...

Ipak, jedna objava je raznježila mnoge.

Na njoj se vidi kako crni pas, ispred ulaza jedne zgrade čuva ovcu koja leži i čini se kao da joj nije dobro.

"Kako komšije koje su očevici ove scene komentarišu, "ovca samo nije mogla da se okrene, a pas ju je štitio. To je rasa psa koji čuva ovce, zove se pulin ili srpski ovčarski pas. Inače, niko ne zna čije su to ovce i već drugi put su u naselju. Stanovnici sumnjaju da su došle iz Velikog Mokrog Luga - kažu sa Fejsbuk stranice, "Moje naselje".

Ovo naselje nije jedino koje ima "problema" sa domaćim životinjama čije držanje u urbanim sredinama jeste zabranjeno. Sličnih problema imaju i na Konjarniku, gdje se često mogu sresti konji, koze, pa čak i tovljene svinje. Takođe, nije rijedak slučaj i da blokovima na Novom Beogradu šetaju raznorazne domaće životinje.

Kako god, ova scena iz Vojvode Vlahovića izazvala je veliki broj komentara, ljudi posmatraju u nevjerici i sve okreću na šalu, jer, realno, šta više može da nas iznenadi?

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.