Niš

Student izboden na trafici, kamere snimile napad

  • Извор: Блиц
  • 08.12.2021. 22:40

Za sada nepoznati razbojnik prišao je sinoć radniku trafike M. G. (18) iz Niša i izbo ga bez riječi, a nakon toga je pokupio pare i pobjegao.

Radnik je izašao da naređa robu kada je iz pravca centra naišao muškarac sa kapuljačom i kačketom. Samo mu je prišao i počeo da ga bode, bez riječi. Mladić se okrenuo prema njemu, ne očekujući napad. Nakon toga je razbojnik ušao u trafiku, pokupio pare i pobjegao. Na snimcima sa kamera se vidi da je krupniji od njega. piše "Blic".

Izbodeni radnik je student i trenira džudo, a na trafici je radio tek dva mjeseca.

"Mladić je izuzetno dobar. Studira i trenira džudo, a radio je na trafici da obezbijedi prihode i olakša sebi školovanje. Radnice koje rade ovdje kažu da im je kao stariji brat, o svemu brine i uvijek je tu da im pomogne. Meni su javili sinoć oko 3 da se desio napad. Kada sam došao, radnika je već odvezla Hitna pomoć. Kažu da je bio svjestan, ušao je u trafiku i pozvao pomoć. Nije bitno koliko je razbojnik uzeo, bitno je da dečko bude dobro", kaže vlasnik trafike koji je želio da ostane anoniman.

Prodavci na trafikama u okolini Željezničke stanice, gdje se desio napad, zabrinuti su i uplašeni.

"Mračno je i pusto ovdje noću, plašimo se poslije svega što se desilo. Apelujemo na policiju da pojača kontrole", kaže vlasnica jedne od trafikau tom kraju.

"Pacijent ima povrede abdomena koje su hirurški sanirane. Operisan je, postoperativni tok je dobar. On je svjestan, komunikativan i hemodinamski stabilan", kažu u KC Niš.