Svi šokirani samoubistvom tinejdžerke iz Kragujevca

  • 20.04.2021.17:24

Maloljetnica (15) iz Kragujevca izvršila je samoubistvo vješanjem u porodičnoj kući, a njeno tijelo juče su pronašli članovi porodice.

Ljekari Hitne pomoći hitno su došli na lice mjesta, međutim mogli su samo da konstatuju smrt djevojčice.

Porodica je skrhana bolom, a komšije užasnute. Kažu da ne znaju zbog čega je djevojčica podigne ruku na sebe.

"Znao sam to dijete. Bila je dobra, javi se uvijek kad prođe, stalno se igrala sa djecom iz ulice. Koliko ja znam, ništa nije ukazivano na to da može da se ubije", priča komšija, dok komšinica dodaje:

"Meni je mnogo teško. Ona je bila tako ljupka i mila. Odrasla mi je tu pred očima, mnogo sam voljela to dijete", rekla je ona.

Tinejdžerka je bila učenica osmog razreda, a kako su juče rekli iz škole, bila je odličan đak i u školi nije imala problema.

"Probnu malu maturu je položila sa veoma dobrim rezultatima. Svima će nam nedostajati njena vedrina i osmijeh. Nije delovalo kao da je nešto muči", rekao je direktor škole.

Kako je istakao, djevojčica je bila redovna na nastavi i imala je dobre ocjene.

"Sigurni smo da nije trpjela vršnjačko nasilje, naprotiv, bila je jako uklopljena u sredinu", objasnio je direktor škole i istakao da je škola oformila tim koji radi na utvrđivanju svih okolnosti, ali i prevazilaženju poteškoća kod njenjih prijatelja nastalih nakon ove tragedije, prenosi Blic.