NIš

Taksista odbio skrenuti preko pune linije, putnik ga napao sjekirom

  • 13.12.2018. 19:35

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca zbog toga što je tokom vožnje 12. decembra oko 18 sati u Nišu napao i tukao taksistu,

Kako se saznaje, on je u taksi ušao sa jednom ženom zatraživši taksisti vožnju. Međutim, poslije samo nekoliko metara, zatražio je da vozač okrene auto preko pune linije i vrati se nazad, što je taksista odbio ne želeći da krši saobraćajne propise.

Nakon toga, dvadesetvogodišnjak je krenuo da se verbalno obračunava sa taksistom, a kada je on zaustavio vožnju i izašao iz vozila, pobjesnjeli putnik je, kako se nezvanično saznaje, izvadio sjekiricu i napao vozača. Na sreću, neko jedan od prolaznika video je šta se dešava i priskočio u pomoć taksisti, bacivši se na momka sa sjekirom kome je oduzeo sjekiru. Ali, to ga nije sprječilo da nastavi da udara taksistu pesnicama zbog čega je intervenisala i Hitna pomoć, ali je, na sreću, on samo lakše povrijeđen.

Nesvakidašnji incident dogodio se u ulici Dimitrija Tucovića u blizini niške Željezničke stanice.

U niškoj policiji kažu da je protiv jednog lica podnesena krivična prijava i da im je nasilje prijavljeno u 17.30, ali nisu mogli da potvrde detalje događaja.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм