Beograd

Tragedija u STARAČKOM DOMU: Starica se ZAPALILA u svojoj sobi

  • 06.06.2019. 15:45

Korisnica usluge Gerontološkog centra M. B. (85), koja je bila smještena u Domu “Bežanijska kosa”, pod još nerazjašnjenim okolnostima se zapalila u svojoj sobi u ponedjeljak 3. juna, da bi dan kasnije preminula na VMA.

Na teren su izašli policija, Hitna pomoć i vatrogasci.

"Do požara je došlo 3. juna u 15.50, intervenisalo je jedno vozilo sa sedam vatrogasaca. Jedna osoba sa opekotinama je u svjesnom stanju prevezena u Hitnu pomoć", rekli su za Blic iz MUP-a Srbije.

Iz uprave Gerontološkog centra Beograd potvrđeno je da je “iz za sada neutvrđenih razloga” došlo do ove nezgode.

"Medicinsko osoblje ambulante je ukazalo korisnici medicinsku pomoć, pozvana je Hitna pomoć VMA, vatrogasna služba i sudski veštaci. Korisnica je vojnim sanitetom transportovana na VMA u pratnji osoblja doma, gdje je zadržana na daljem bolničkom liječenju", kaže Irena Babović iz Gerontološkog centra Beograd.

Nažalost, korisnica ove ustanove, kako su dodali, preminula je 4. juna u 21.15, a kako kažu iz Gerontološkog centra, “srodnici korisnice su obaviješteni, a istražne radnje su u toku”.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)