Pripadnik 63. padobranske brigade

Tuga u domu padobranca koji je poginuo juče - Javio se dva sata prije kobnog leta

  • 22.04.2021. 16:39

Tuga i neverica vladaju u domu padobranca Ognjena Trajkovića koji je juče nastradao prilikom izvođenja padobranskog skoka.

Majka Marina je slomljena od bola, a najbolji drug i drugarica nesrećno nastradalog mladića su uz nju.

- Zašto ga nismo zaustavili, majka rodila sina lastavicu, pa ga poslala u elitnu jedinicu. Lastavica moja ode u nebo, sad ću da čekam sine vi da mi dođete, vi njegovi ste mi sve. O radosti, majkino čedo, oko majkino, djeco moja mila, vi ste njegovi drugari vi ste moja djeca uz njega ste bili do posljednjeg dana - jauk je majke Marine za nastradalim sinom, koji para nebo.

Majka kaže da je uvijek bio odličan đak.

- Ne znate kakvo je to dete bilo od šestog razreda, bio je uporan govorio je "beretka" i samo "beretka". Završio je srednju školu odličan đak i želio da se prijavi i postane padobranac. Majkino dijete, mi smo ga podržavali. Neka mi ga Bog primi u nebesko carstvo. Starija kćerka i sin su neutješni - priča Marina.

Poslije vojnog roka, kada je završio obuku došao je i čekao da ga pozovu vojnik po ugovoru je bio, želio je da se školuje dalje, navode drug i drugarica. Stariji brat i sestra su otišli zu Niš. Juče su bili komandir i dečko koji je od prvog dana sa njim na obuci i ljekar, kaže Marina i dodaje da se sa sinom čula dva sata prije same tragedije.

(Izvor/Foto: Kurir)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.