Turci organizuju ture za vakcinaciju u Srbiji: "To je prevara"

  • 10.04.2021. 16:47

Na društvenim mrežama masovno se dijeli objava jedne turske turističke agencije koja, navodno, organizuje ture za vakcinaciju u Srbiji.

Pored Srbije, organizuje ih i za Rusiju, a kako je Telegrafu potvrđeno u Vladi Srbije - riječ je o prevari.

Ova kompanija organizuje ture za Srbiju za vakcinaciju  Fajzer- Biontek vakcinom, ali i Moderna vakcinom, što ukazuje na moguću prevaru, jer ova vakcina u Srbiju još nije stigla.

Kada je riječ o Rusiji, ture za ovu zemlju vezane su za njihovu Sputnjik V vakcinu.

Kako se vidi na pamfletima ove kompanije, cijena za turu za Srbiju, za vakcinaciju Fajzer -Biontek i Moderna vakcinom iznosi 324 evra, a druga tura samo za Fajzer- Biontek je 799 evra.

Za vakcinaciju u Rusiji cijena je 1.099 evra.

Ono što je interesantno, jedna od tura organizuje se i u vrijeme Bajrama, odnosno od 14. do 16. maja i upravo ta tura za vakcinaciju Fajzerovom vakcinom u Srbiji košta 799 evra.

U Srbiji su da, podsjetimo, trenutno dostupne četiri vakcine - kineska Sinofarm, američko- njemačka Fajzer- Biontek, ruska Sputnjik V vakcina i Astra Zeneka.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм