Detalji zločina koji je potresao Srbiju

Tutinac ubio Maju, napisao oproštajno pismo i objesio se

  • Извор: Курир
  • 15.11.2021. 08:49

Murat Pepić (55) iz Tutina, osumnjičen da je prošle sedmice ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je, kako saznaje Kurir, oproštajno pismo.

Prema riječima našeg izvora, Pepić u posljednjoj poruci nije govorio o prirodi svoje veze s Majom, niti o ubistvu, već se samo oprostio s rodbinom.

Pištolj nije nađen

Pepić je sebi oduzeo život vješanjem, a njegovo tijelo pronašao je brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je Pepić živeo. Kako se pretpostavlja, Pepić je, pošto je Majino tijelo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najvjerovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gdje je sebi oduzeo život.

- I dalje se ne zna kada je Murat sebi oduzeo život, ne zna se preciznije ni kada je Maja ubijena, a prema izvorima iz istrage, malokalibarski pištolj, iz koga je, sumnja se, Murat pucao Maji u sljepoočnicu, nije nađen u kući u kojoj je osumnjičeni sebi oduzeo život - kaže naš izvor.

Dosadašnji nalazi istrage upućuju da je u sredu po podne Murat kolima otišao do Kraljeva, do sela koje se takođe zove Vrba, da je tamo Maju naterao da uđe u vozilo, a zatim joj je u kolima, poslije kraće svađe, pucao u glavu.

- Murat je Majino tijelo vozio skoro 120 kilometara od Kraljeva preko Ušća, Baljevca, Raške, Novog Pazara, Ribarića, sve do mjesta na kome se, kilometar od Ribarića, s magistrale odvaja zemljani put koji vodi do reke. Tu je Majino telo izneo iz kola, a na zemlji pored obale ostali su tragovi krvi. Bacio je tjelo u reku, ono je plutalo samo 30 metara, zakačilo se za jednu stenu, gdje ga je sutradan video ribar - podsjeća izvor.

Ljubomorni ispadi

- Murat i Maja bili su neko vrijeme u emotivnoj vezi, u kojoj je bilo mnogo ljubomornih ispada Tutinca. Po nekim pričama, Tutinac je letos na Crnogorskom primorju pretukao Maju, ali su i dalje ostali u kontaktu - ispričali su upućeni.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.