Imao namjeru da nastavi sa radom

U kući ujaka lažnog hirurga Save pronađena ordinacija: 28 diploma, rokovnici sa imenima mušterija

  • 30.06.2021. 13:36

Vijest da su lažni hirurg Savo Knežević (23) i njegova majka, cvjećarka Danijela (49) pušteni iz pritvora u kome su se nalazili mjesec dana, uznemirila je mnoge u Srbiji. Međutim, ono što je još uznemirujuće jeste da je Sava, navodno, imao namjeru da nastavi da se bavi svojim poslom.

Naime, ovi navodi potvrđeni su iz tužilaštva koje je podnijelo žalbu krivičnom vanpretresnom vijeću suda zbog ukidanja pritvora, piše Objektiv.

Poslije njegovog hapšenja prvo je vršen pretres u njihovoj kući u Batajnici. Navodno, tu su nađeni laptop i mobilni telefoni, koji su oduzeti, a rađen je pretres prostora na Terazijama, gdje ništa nije pronađeno.

- Sumnjali smo da je sve uništio i bacio, ali smo se nadali da ih je skrivao. Na kraju smo sve pronašli u dvorišnoj kući njegovog ujaka u Putincima. Tu je bukvalno pronađena čitava ordinacija. Pronašli smo rastavljeni namještaj, 28 uramljenih diploma, makaze, igle, špriceve i druge medicinske instrumente. Bilo je tu i rokovnika u kojima su ručno vođene evidencije plaćanja i imena klijenata - objašnjavaju za Objektiv iz tužilaštva.

Kneževiću, kao i njegovoj majici, po puštanju iz pritvora određena je mjera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svjedocima na udaljenosti manjoj od 100 metara, ali i obaveza javljanja nadležnoj policijskoj stanici svakih 15 dana.

- Pored osnova da će uticati na svjedoke, koji je realno iscrpljen, jer je ostalo da se sasluša još jedna oštećena koja živi u inostranstvu i ko zna kada će doći, tražili smo produženje pritvora dok se ne završe sva veštačenja. Smatramo da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi dijelo - navedeno je.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.