Београд

Ударио дијете у маркету јер је био "нервозан"

  • 20.02.2024. 13:06

Запрепашћујуће насиље снимљено је у једном супермаркету у Београду - старији мушкарац ударио је дјечака у главу и запрепастио кориснике друштвених мрежа. Мајка дјечака са снимка објаснила је ситуацију у поруци која је објављена на Инстаграму и упозорила остале родитеље.

Како она наводи сина је послала да купи сладолед, након чега је, према њеним наводима, старија жена почела нервозно да гура дијете на каси и ту настаје проблем у који се касније укључује њен муж.

-  Замислите, пошаљете дијете да купи сладолед и док је завршавао са плаћањем на каси нервозна жена га гура и бијесно говори да се помјери и да помјери тротинет који је био поред њега, јер је она била сљедећа на реду. Он јој говори љубазно да ће се померити само да узме кусур и сладолед. На сцену наступа њен муж који говори дјетету да ће му исчупати уши, на шта му он одговара "Због чега ћете да ми исчупате уши?"и одлази са својим другом ка излазу. Међутим мушкарац их је он појурио и испред маркета ухватио моје дијете за крагну уз ријечи "Коме ћеш ти да одговараш?" и почео да му заврће уво. Мој син му је рекао да га остави на миру и да ће га пријавити, тада га је човјек ударио посред увета. Дјетету још зуји у уху. Обезбјеђење је било ту и као смирило ситуацију, а мушкарац се извинио дјетету уз ријечи "Извини нешто сам нервозан". Е само да те обавијестим да сам сад ја много нервозна! Друг је од страха узео телефон да усними чику и ухватио немили догађај, хвала му! Дјеца су била преплашена! Чувајте дјецу - написала је забринута и веома бијесна мајка.

Земљотрес уживо: Погледајте реакцију у студију

Земљотрес уживо: Погледајте реакцију у студију

О томе шта се тачно догодило на каси, у и испред супермаркета, као и које су ријечи размјењивали сукобљено дијете и старији човјек можемо да прочитамо само из објаве на Инстаграму.

Ипак, оно што се касно види јесте да мушкарац удара дјечака док он држи свој тротинет и сладолед испред маркета

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.