Београд

Ударио дијете у маркету јер је био "нервозан"

 • 20.02.2024. 13:06

Запрепашћујуће насиље снимљено је у једном супермаркету у Београду - старији мушкарац ударио је дјечака у главу и запрепастио кориснике друштвених мрежа. Мајка дјечака са снимка објаснила је ситуацију у поруци која је објављена на Инстаграму и упозорила остале родитеље.

Како она наводи сина је послала да купи сладолед, након чега је, према њеним наводима, старија жена почела нервозно да гура дијете на каси и ту настаје проблем у који се касније укључује њен муж.

-  Замислите, пошаљете дијете да купи сладолед и док је завршавао са плаћањем на каси нервозна жена га гура и бијесно говори да се помјери и да помјери тротинет који је био поред њега, јер је она била сљедећа на реду. Он јој говори љубазно да ће се померити само да узме кусур и сладолед. На сцену наступа њен муж који говори дјетету да ће му исчупати уши, на шта му он одговара "Због чега ћете да ми исчупате уши?"и одлази са својим другом ка излазу. Међутим мушкарац их је он појурио и испред маркета ухватио моје дијете за крагну уз ријечи "Коме ћеш ти да одговараш?" и почео да му заврће уво. Мој син му је рекао да га остави на миру и да ће га пријавити, тада га је човјек ударио посред увета. Дјетету још зуји у уху. Обезбјеђење је било ту и као смирило ситуацију, а мушкарац се извинио дјетету уз ријечи "Извини нешто сам нервозан". Е само да те обавијестим да сам сад ја много нервозна! Друг је од страха узео телефон да усними чику и ухватио немили догађај, хвала му! Дјеца су била преплашена! Чувајте дјецу - написала је забринута и веома бијесна мајка.

Земљотрес уживо: Погледајте реакцију у студију

Земљотрес уживо: Погледајте реакцију у студију

О томе шта се тачно догодило на каси, у и испред супермаркета, као и које су ријечи размјењивали сукобљено дијете и старији човјек можемо да прочитамо само из објаве на Инстаграму.

Ипак, оно што се касно види јесте да мушкарац удара дјечака док он држи свој тротинет и сладолед испред маркета

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 20:00 Лутрија РС, Лото

  Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

 • 20:10 Емисија: Досије

  ''Емисија: Досије

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Авионџије

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Развратник (16+)

  ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.