Narko grupa

Uhapšeno sedam narko dilera u velikoj akciji policije

  • Извор: Агенције
  • 19.04.2022. 19:34

Tokom akcije zaplijenjeno više kilograma heroina, spida i smjese za miješanje i uhapšeno je za sada sedam osoba, dok se za dvojicom osumnjičenih intenzivno traga.

U zajedničkoj akciji Bezbjednosno informativne agencije, Ministarstva unitrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, koja je sprovedena od 16. do 19. aprila u Zemunu, razbijena je još jedna kriminalna organizacija koja se bavila preprodajom narkotika.

Uhapšeni su Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivična djela: udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tokom pretresa stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, pronađeno je i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pištolj marke “CZ 7,65”.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Beogradu, BIA i MUP nastavljaju dalji operativni rad na ovom predmetu, i intenzivnu potragu za licima koja se nalaze u bjekstvu, navodi se u saopštenju.


  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.