Odluka Ramuša Haradinaja

Uvrijedio Albance: Smijenjen još jedan srpski ministar

  • 09.04.2019. 14:00

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smijenio je još jednoj srpskog ministra, navodi RTS.

Prema navodima RTS-a, koji se poziva na prištinski liste Zeri, ovaj put smijenjen je ministar administracije javne uprave Ivan Teodosijević. Objašnjavajući razloge za smjenu, Haradinaj je naveo da je Teodosijević "uvrijedio Albance" rekavši da su događaji u Račku "isfabrikovani".

"Odlučio sam da smijenim ministra za javnu upravu Ivana Teodosijevića. Ne mogu da tolerišem govor mržnje tog ministra. Neshvatljivo je da naše kolege izražavaju toliko neznanja, mržne i netolerancije prema žrtvama iz Račka i ostalim žrtvama Miloševićevog režima", naveo je Haradinaj.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.