Предсједник Србије

Вучић: Грлић-Радман вријеђа српски народ и пријети грађанима Србије

  • Извор: н1инфо.рс
  • 25.02.2024. 11:11

Хрватски министар спољних послова не само да се мијеша у унутрашње ствари Србије, већ вријеђа српски народ и пријети грађанима Србије, изјавио је предсједник Србије Александар Вучић, поводом изјаве Горана Грлића-Радмана да "су једно грађани Србије, а друго Вучић и његова политика, која мора да одлучи на чијој ће столици сједити".

“Хрватски министар не само да се брутално мијеша у унутрашње ствари Србије, већ по обичају лаже и вријеђа српски народ и пријети грађанима Србије. Грлић-Радман је једно у праву, можда сам ја нечији трабант, можда и вартбург, можда и фића, али никада нисам био ничији потрчко и слуга, што се за Грлић-Радмана не може рећи. Да не идем далеко у прошлост, било би сувише болно”, написао је Вучић на Инстаграм налогу.

Грлић-Радман је гостујући на хрватској Н1 изјавио јуче да су једно грађани Србије, а друго Вучић и његова политика која, како је навео, мора да одлучи "на којој ће столици да сједи", додајући ''да је неудобно сједити на двије столице''.

“Што се тиче Србије, једно су грађани, а друго је Вучић и његова политика која мора одлучити на којој ће столици сједити, неудобно је сједити на двије столице. Он не би требао имати велику дилему. Вучић може бити трабант и сателит Русије, али неће се допустити утицај Руса или други малигни утицаји који би нарушили стабилност Западног Балкана”, рекао је Грлић-Радман.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.