Predsjednik Srbije

Vučić: Ko misli da odluke mogu da se nameću, ne čini dobro nikome

  • Извор: Танјуг
  • 28.07.2021. 18:00

Onaj ko je mislio da odluke mogu da se oktroišu ili nameću, i da budu usmjerene protiv interesa jednog naroda, čini se da nije dobro donio ni jednom od naroda u BiH, kako god to nekome izgledalo, poručio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u Skoplju, na pitanje u vezi sa situacijom u BiH i Republici Srpskoj, a povodom zaoštravanja situacije između Sarajeva i Banjaluke nakon odluke odlazećeg visokog predstavnika Valentina Incka o zabrani negiranja genocida i da li je tim povodom danas razgovarao sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, rekao da danas nije razgovarao sa njim, ali jeste sinoć, te ponovio da će sa predstavnicima Republike Srpske razgovarati u Beogradu, 4. avgusta.

- Nisam se čuo danas sa Dodikom. Јuče smo razgovarali, ali ćemo se vidjeti 4. avgusta, primićemo rukovodstvo Republike Srpske u Beogradu, prije obilježavanja godišnjice "Oluje" u Busijama - rekao je Vučić i dodao:

- Razgovaraćemo i nadam se da će ljudi u BiH i Republici Srpskoj naći racionalan način da prevaziđu trenutne probleme, vjerujem u to. Da sačuvamo mir.

Тагови:
  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.