Čestitka povodom Dana Republike

Vučić: Srbija će uvijek biti oslonac za Srpsku

 • 09.01.2020.13:21

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović uputio čestitku povodom 9. januara - Dana Republike i poručio da će Srbija uvijek voljeti i podržavati Srpsku.

"Primite iskrene čestitke za Dan Republike Srpske i najbolje želje za njen napredak i blagostanje. Uveren sam da ćete je uvek sa ponosom čuvati. Srbija će uvek voleti i podržavati Republiku Srpsku, istovremeno poštujući integritet BiH", naveo je Vučić u čestitki.

Vučić je poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj, uvijek biti oslonac i podrška svim naporima i potrebama Republike Srpske, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

"Nadam se da ćemo našu ekonomsku i svaku drugu saradnju i dalje razvijati na obostranu dobrobit, dok u isto vreme negujemo naše neraskidive kulturne i duhovne veze, čuvajući jedinstveni identitet srpskog naroda. Želim svima u Republici Srpskoj dobro zdravlje, sreću u ličnom životu i uspeh u radu.
Živela Srbija! Živela Srpska!", poručio je Vučić.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.