Afere

Vučić: Telekom bio natjeran da finansira "Velikog brata"

  • 29.08.2020. 14:34

Predsednik Vučić je rekao da neki samo napadaju i kritikuju, a gdje god da pođete širom zemlje možete da vidite fabrike koje se grade i koje rade, a koje su oni prije nas uništili i zatvorili.

Istakao je da je Telekom bio natjeran da finansirao nekada "Velikog brata" i da je u to vrijeme najviša vrijednost bio "Veliki brat", kao i to da su u pitanju milionski ugovori iz 2008. i 2009. godine, koje je i pokazao gostujući u studiju.

- Neki će ostati upamćeni po "Velikom bratu" a neki po putevima, fabrikama, gde god da pođete svuda sam ja te fabrika otvorio. Idete putevima i gledate fabrike. Nije vas sramota da radite za jednog tajkuna i napadate državu. Ulagaćemo u Krušik a oni su ga uništavali, i uživali u tome. Sve vrijeme to rade.

- Jedan tajkun ima interes da sve uništi, zato što je Telekom počeo da prestiže tu tajkunsku kompaniju. Prelazi u vođstvo. Sada imaju za cilj da ga rasture i da rasture državu Srbiju - rekao je Vučić.

Dodaje da je to patološka potreba rasturanja svoje zemlje, ista kao i potreba da nam ni u jednom gradu ne ostave ni jedu fabriku.

-Sve su uništili, sve su opljačkali - rekao je predsedik.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.