Vučić: U Srbiju stiže još gotovo milion vakcina

  • 30.01.2021. 09:59

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će Srbija prije početka marta dobiti još milion vakcina protiv virusa korona.

"Odlične vijesti za Srbiju. Dobio sam potvrdu od naših prijatelja da ćemo u nekoliko faza, do kraja februara i marta, obezbijediti još gotovo milion vakcina. Živjela Srbija!", objavio je jutros Vučić na svom instagramu.

On je u video-snimku rekao da je od jutros imao više važnih telefonskih razgovra sa prijateljima širom svijeta da pokuša da obezbijedi što je moguće više vakcina za građane Srbije.

"Prije početka marta dobićemo još milion vakcina. Dobio sam tvrdo obećanje", kaže Vučić.

Vučić je rekao da je ponosan na ljude u Srbiji što su shvatili značaj vakcinacije i da je zdravlje važnije od svega.

On je podsjetio da je ranije ugovorima Srbija obezbijedila 6,5 miliona vakcina, ali da sada priča o stvarnim vakcinama.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.