Uhapšen piroman iz Aleksandrovca

Zapalio prodavnicu i četiri policijska vozila

  • 08.10.2018. 22:16

Pedesetčetvorogodišnji Saša J. uhapšen danas u Aleksandrovcu kod Kruševca, nakon što jeizazvao požar u STR "Pepeljuga" u ovoj opštini, a zatim zapalio  četiri službena vozila Policijske stanice Aleksandrovac! Poslije izazivanja požara, jednog policajca je povrijedio nožem, a drugog drvenom motkom.

Saša J. (54) iz Aleksandrovca uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivična dijela napad na službeno lice i izazivanje opšte opasnosti," saopšteno je iz policije.

"Osumnjičeni je napao i policijskog službenika, koji je intervenisao. Nožem ga je ubo u predjelu lijevog uha, a potom je pobjegao," rekao je izvor "Novosti". 

Odmah se krenulo u potragu za Sašom. Kada su osumnjičenog pronašli, on je drugog policijskog službenika udario drvenom motkom u glavu i naneo mu lake tjelesne povrede.

Brzom reakcijom policije na licu mjesta, pripadnici MUP Srbije su uspjeli da ugase vatru na vozilima. Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Brusu, po čijem nalogu je osumnjičenom i određena mera zadržavanja do 48 sati. Poslije toga se očekuje privođenje osumnjičenog pred tužilaštvom i podnošenje krivične prijave.

U policiji u Kruševcu navode da je policajcu koji ja zadobio povrede od noža ukazana ljekarska pomoć u kruševačkoj opštoj bolnici, dok je njegovom kolegi koji je zadobio udarac motkom u glavu ukazana pomoć u Domu zdravlja u Aleksandrovcu. Nezvanično, muškarac koji je izazvao cijeli incident ima psihičkih poteškoća.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.