Uhapšena državljanka Srbije

Zaplijenjeno 25 kilograma marihuane FOTO

  • 23.01.2019. 11:10

Na graničnom prelazu Batrovci zaplijenjeno je gotovo 25 kilograma marihuane i uhapšena državljanka Slovenije čiji su inicijali I.D. /48/, koja je pokušala ovu drogu da prošvercuje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Marihuana, koja je zaplijenjena sinoć, bila je spakovana u 23 paketa ukupne težine 24,6 kilograma i sakrivena u specijalno izrađenom bunkeru u "fijatu" slovenačkih registarskih oznaka, navedeno je u saopštenju. 

I.D. je uhapšena zbog sumnje da je izvršila neovlaštenu proizvodnju i promet droge, a, prema nalogu tužioca, određeno joj je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. 

Ova akcija realizovana je zajedničkim radom kragujevačke, sremsko-mitrovačke i Uprave granične policije Srbije.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.