Vanredni izbori za gradonačelnike

Zatvorena biračka mjesta

  • 19.05.2019. 19:59

Sva biračka mjesta na vanrednim izborima za gradonačelnike četiri srpske opštine na sjeveru Kosova i Metohije zatvorena su u 19.00 časova, rečeno je Srni u Centralnoj izbornoj komisiji /CIK/.

Iz CIK-a navode da će prve preliminarne rezultate moći da saopšte oko 22.00 časa. 

Portparol Kosovske policijske službe za region Sjever Kosova Branislav Radović rekao je Srni da tokom izbornog dana nije bilo incidenata, niti je zabilježen bilo kakav događaj koji je mogao da ugrozi bezbjednost birača. 

"Nije bilo incidenata, pa policija ni u jednom slučaju nije intervenisala", kaže Radović. 

On je dodao da će poslije prebrojavanja glasova na biračkim mjestima u biračkim centrima policija obezbjeđivati prebacivanje materijala do opštinskih izbornih komisija.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.