Karneval u Leskovcu

Zbog striptiza kažnjen radnik koji je objavio snimak

  • Извор: Агенције
  • 14.07.2023. 12:01

Ljudi širom Srbije i regiona još su u šoku zbog snimka sa Leskovačkog karnevala, na kome je akrobatska grupa iz Niša izvela skandaloznu plesnu tačku, koja je više ličila na striptiz.

Na situacija bude još gora to su učinili pred brojnom publikom, u kojoj je bilo i djece. Nakon što je snimak sa TikToka postao viralan na svim društvenim mrežama, narod sve više priča o moralnoj odgovornosti, ali i ostavci Nebojše Kocića, prvog čovjeka Turističke organizacije Leskovca (TOL).

TOL već 17 godina zaredom organizuje višednevni karneval, a snimak plesačice s pokretima i s garderobom kakvu nose striptizete, napravljen je drugog dana na Festivalu vatre. Nakon što se pojavio na društvenim mrežama, širom Srbije izazvao je samo zgražavanje i nevjericu.

– Ja sam naučio da budem hvaljen i kritikovan, ali od samog nastupa pa do pojave snimka sam, bukvalno sluđen – kaže Kocić.

Roditelji doveli djecu na kulturno veče, a dobili striptiz

Roditelji doveli djecu na kulturno veče, a dobili striptiz

– Ne bježim od svoje odgovornosti ni jednog momenta, iako smo program dogovarali i kontrolisali Miroljub Radivojević i ja. Ta niška grupa po peti put je nastupila ove godine i nigdje u njihovoj najavi nije bila predviđena plesačica – tvrdi on, piše Jugomedia.

– Najveća kazna mi je to što smo uložili toliki trud, a da zbog minut i po minuta snimka trpim kritike i prozivke, to mi teže pada od bilo čega što može da me, eventualno, snađe. Uostalom, sam ću odlučiti o svojoj odgovornosti, odnosno, vidjeću šta ću uraditi, šta ću i kako ću – rekao je Kocić o svojoj odgovornosti.

Snimak je na TikToku postavio službenik Turističke organizacije Leskovca, zadužen za organizaciju oko bine, za koga Kocić kaže da će biti kažnjen, a na snimku se vidi polugola žena, ali i veliki broj djece.

– Ne zato što je postavio, nego zato što je znao da smo Miroljub i ja htjeli da prekinemo nastup grupe kada smo vidjeli plesačicu, ali smo se ipak odlučili da to ne činimo jer bismo još više uskomešali publiku.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авиоџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    'Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?