Krio se godinu dana u BiH

Zgražavajući snimci: Reketaši divljački tuku mladiće na ulici

  • Извор: Курир
  • 25.08.2022. 18:13

D.K. (40) iz Loznice uhapšen je zbog sumnje da je iznudio 30.000 evra od jednog sugrađanina. On se godinu dana krio u BiH, a juče je u pratnji advokata došao u policijsku stanicu u Šapcu.

"Odmah je sproveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu, a pritvor mu je određen nakon saslušanja", rekao je izvor iz istrage.

D.K. je od ranije poznat policiji, a povezuje se i sa kriminalnom organizacijom koja se bavi iznudama. Pojavilo se nekoliko uznemirujućih snimaka prebijanja na kojima se, kako tvrdi, vide D.K. i pojedini članovi njegove grupe.

Na dva snimka vidi se bjesomučno prebijanje nepoznatog mladića, i to nasred ulice. Mladić, krvav i unezvijeren, bezuspješno pokušava da pobjegne, ali ga dvojica napadača neprestano udaraju, a očigledno je da su snimak napravili sami članovi grupe, saznaje "Kurir".

"Šta je p**ko?! Ustaj! Ustaj", viču napadači dok ga udaraju sa svih strana.

Na trećem snimku vidi se krupan muškarac koji prilazi dvojici mladića nakon čega počinje da ih šamara i to nasred ulice.

S obzirom da se D. K. posljednjih godinu dana krio u BiH, nije poznato kada su ovi snimci nastali.

D.K. se inače prema nezvaničnim saznanjima medija tereti da je iznuđivao novac od porodice osumnjičenog za trgovinu ljudima.

"Bratu uhapšenog obećavao je da će za određenu svotu novca dobiti manju kaznu zatvora. U cijelu priču je upleo i advokaticu koja je imala zadatak da dođe do tužioca u Pančevu koji bi uticao na manju kaznu zatvora", rekao je izvor iz istrage, prenosi "Kurir".

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм