Регион у шоку

Аднан претукао, па заклао Ненада, крв шикљала на све стране: Детаљи језивог убиства у Њемачкој

  • Извор: Курир
  • 17.06.2024. 13:33

Ненад Неша Зечевић из Тутина брутално је убијен у четвртак у Бремену у Њемачкој, када га је како се сумња Аднан Х. иначе, држављанин БиХ заклао у стану, а потом његово тијело искасапио на комаде, сазнаје Курир.

- Осумњичени и убијени Тутинац неко вријеме су живјели заједно у стану у Бремену, а са њима је био и још један мушкарац из Румуније. Њих тројица су наводно, радила у једној фирми која се бави грађевином - каже Куриров извор и додаје:

- Тог 13. јуна осумњичени се наводно, прво посвађао са Ненадом, да би сукоб ескалирао у тучу. Осумњичени је претукао жртву из за сада непознатог разлога, а у стану у том тренутку наводно, је био и румунски држављанин. Неколико сати након туче дошло је до злочина.

Како објашњава извор, злочин је откривен тек сутрадан.

Поступци мушкарца који показују да је заљубљен у вас

Поступци мушкарца који показују да је заљубљен у вас

- Осумњичени убица након што је звјерски претукао Тутинца, за кога сви тврде да је био "душа од човјека и да никоме ништа нажао није урадио" није се ту зауставио. Послије батина од којих је Зечевић био плав и модар, Аднан Х. наводно, није стао него је узео нож и заклао несрећног човјека. Пререзао му је гркљан - каже саговорник и додаје:

- Крв је почела да шикља на све стране по зидовима и намјештају. Жртва нажалост, није имала никакве шансе да преживи. Помахнитали убица узео је нож и почео да сјече дио по део несрећног човјека. Изамасакрирао га је. Призор је био стравичан.

Осумњични убица побјегао је након убиства.

- Наводно, убица је након злочина побјегао из стана и неколико сати се крио у непосредној близини. Злочин је откривен након што је румунски држављанин пријавио њиховом газди да је Ненад убијен - каже извор и додаје:

- Тада је газда те грађевинске фирме отишао у стан и злочин је пријављен полицији. Увиђај је трајао сатима, као и потрага за осумњиченим који је касније лишен слободе и сада се налази у притвору.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: