Nestanak Srpkinje

Američki medij: Brajan raskomadao i spalio Anino tijelo?

  • Извор: Телеграф
  • 18.01.2023. 08:26

Brajan Volš (47) osumnjičen je za ubistvo svoje supruge Anu Volš (39), saopštila je u utorak kancelarija tužioca. Dok još uvijek nisu objavljeni detalji istrage, neki američki mediji prenose nezvanične informacije da je Brajan, navodno, raskomadao Anu u podrumu, prenosi LAMag.

Brajan Volš (47) će danas biti izveden pred sud u Кvinsiju nakon, kako je okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Morisi nazvao "intenzivne istrage" o nestanku njegove supruge.

Nestanak Ane Volš 39-godišnje majke troje djece, prijavio je njen poslodavac 4. januara, tri dana nakon što je posljednji put viđena u gradu Кohasetu.

"Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe će vjerovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti objelodanjeni", rekao je Morisi.

Izvori upućeni u slučaj izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dve deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu - dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

"Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je vjerovatno da će neko tijelo biti pronađeno", kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Ovo su nezvanične informacije, a očekuje se da danas na sudu budu iznijeti detalji optužbe za ubistvo.

Da podsjetimo, Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, da bi tri nedjelje nakon Aninog nestanka 1. januara, optužen za njeno ubistvo.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм