Руског предсједника

Американци забранили Такеру Карлсону да интервјуише Путина?

  • Извор: РТ Балкан
  • 24.09.2023. 21:52

Америчке власти забраниле су познатом америчком новинару Такеру Карлсону, који се прославио критикама на рачун Џозефа Бајдена, да интервјуише руског предсједника Владимира Путина.

"Знате, покушао сам да интервјуишем Путина, али ме је америчка влада зауставила. Ми не смијемо да чујемо глас Путина?! Зашто? Нико није гласао о овом питању", цитира Карлсона швајцарски магазин "Велтвохе".

Америчке власти су деценијама, како наводи, веома агресивно контролисале све медије, многи новинари су застрашени, неки отпуштени због говорења истине.

Новинар сматра да због тога људи не знају "право стање ствари".

Карлсон се дотакао и онога што се дешава у Украјини. Он је то назвао "нуклеарним сукобом између двије суперсиле".

Сматра да је Американцима било забрањено да сазнају истину. Раније је главна уредница РТ-а и медијске групе "Русија севодња" Маргарита Симоњан изјавила да популарни амерички телевизијски водитељ Такер Карлсон жели да интервјуише руског предсједника Владимира Путина, те је замолила надлежне да ову информацију пренесу шефу државе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.