Izbola ga u stanu

Austrijanka ubila muža porijeklom iz BiH

  • 11.02.2019. 15:52

Četrdesetogodišnji državljanin BiH preminuo je od povreda koje mu je nanijela supruga u njihovom stanu u bečkom okrugu Liesing.

Kako piše OE24, svemu je prethodila svađa, a austrijska državljanka je izbola državljanina BiH više puta. U izjavi medijima kazala je kako je on često bio nasilan prema njoj i djeci. Kobnu povredu nanijela mu je u predjelu grudi. 

Svemu je prisustvovala njihova 18-godišnja kćerka, dok je 11-godišnji sin bio u drugoj sobi. Muškarac je preminuo tri sata nakon napada u bolnici, uprkos naporima ljekara da ga spase.

Nakon što ga je majka izbola, kćerka je pružila prvu pomoć ocu i pozvala hitnu pomoć. 

Austrijanka je zadržana u pritvoru, a djeca su zbrinuta u službi za socijalni rad.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.