Драма

Аутобус кренуо на бензинску пумпу: Реакцијом тинејџерке избјегнута трагедија

  • Извор: Агенције
  • 29.11.2023. 09:53

Исабел Милер (14) из Новог Јужног Велса проглашена је хероином након што је брзом реакцијом спријечила да школски аутобус удари у бензинску пумпу.

Драма се одиграла прошле сриједе када је аутобус, који је био паркиран испред школе, кренуо а у њему није био нико за воланом.

Дјевојчица је у аутобус ушла само како би разговарала са пријатељима, а када је аутобус кренуо она је потрчала до предњег дијела возила и зграбила волан у тренутку када је аутобус прелазио улицу и кретао се равно према аутомобилима на бензинској, пише Гардијан.

"Претпостављам да је попустила кочница и почео се кретати. Будући да се ради о благој низбрдици, убрзао је. Али млада дјевојка је дотрчала до предњег дијела аутобуса, притиснула кочницу и скренула воланом на другу страну“, испричала је радница на бензинској пумпи Феит Питман.

Исабел је касније испричала да су у том моменту сви били уплашени.

"Нико није урадио ништа да заустави аутобус, па сам потрчала до предњег дијела аутобуса и скренула га да се не догоди судар. Било је прилично застрашујуће помислити како се нешто лоше могло догодити да нисам ништа учинила“, испричала је она. 

Каже да возачког искуства нема, осим тога што је једном возила аутомобил на ливади. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.