Između Atlante i Barselone

Avion prisilno sletio jer je putnik izazvao "biološku opasnost"

  • Извор: Агенције
  • 14.09.2023. 19:50

Dugi let između Atlante i Barselone bio je prisiljen okrenuti se nakon što je doživio "problem biološke opasnosti" od putnika koji je "cijelim putem imao diareju".

Let Delte 2. septembra između Atlante i Barselone vratio se oko sat vremena nakon polijetanja. U objavi ponovo podijeljenoj na Twitteru, "LiveATC" je snimio zvuk pilota koji objašnjava situaciju.

"Ovo je pitanje biološke opasnosti", rekao je pilot. "Imali smo putnika koji je imao diareju cijelim putem u avionu, pa žele da se vratimo u Atlantu." Objava je bila preplavljena odgovorima, a neki su tvrdili da su bili na letu.

"Moj partner je bio na tom letu! Bilo je prilično loše", tvrdi jedna osoba.

Drugi je napisao:

"Kapao je niz prolaz, užasno je smrdio. Dezinfekciono sredstvo s mirisom vanilije koje je korišteno na njemu samo je učinilo da miriše na s**nje vanilije. Nakon što je avion sletio, temeljno je očišćen. Otišli su tek oko 02:30 ujutro."

Bio je to dug let.

Drugi je dodao: "I moja supruga i ja smo bili na letu. Bio je nered. Piloti su donijeli ispravnu odluku da se okrenu. Zemaljska posada je iščupala tepih i stavila novi. S obzirom na okolnosti, zemaljska posada je napravila odličan posao, zajedno s pratiocima i pilotima."

U izjavi za "Indy100", Delta je potvrdila "medicinski problem" na avionu.

"Naši timovi radili su što je moguće brže i sigurnije kako bi temeljno očistili avion i dovezli naše klijente do konačnog odredišta. Iskreno se izvinjavamo našim klijentima zbog kašnjenja i neugodnosti u njihovim planovima putovanja."

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина