Čile

Avion se srušio na kuću i usmrtio šest osoba

  • 16.04.2019. 21:43

Mali avion se srušio na jednu kuću u gradu Puerto Mont na jugu Čilea i tom prilikom je nastradalo šest osoba, saopštile su danas gradske vlasti.

Avion se srušio u blizini aerodroma "La Paloma" u pokrajini Los Logos, na stambeni dio Puerto Monta, oko 1.000 kilometara južno od čileanske prijestonice Santijaga, a televizijski snimci i fotografije na vijestima prikazale su zadnji dio aviona koji je izvan zapaljene kuće, dok su vatrogasci na mjestu događaja pokušavali da ugase vatru koja se širila na susjedne objekte, prenosi AP.

Intendant pokrajine Los Logos Hari Jorgensen rekao je da se avion srušio ubrzo nakon polijetanja i da je imao pun rezervoar goriva.

On je potvrdio da su nastradali u ovoj nesreći pilot i pet putnika , prenosi agencija.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.