Brutalno zlostavljali djevojčicu

Uznemirujuće vršnjačko nasilje u Njemačkoj

  • Извор: Телеграф
  • 22.03.2023. 16:56

Prije deset dana u Njemačkoj je ubijena djevojčica Luiza (12), a državu sada potresa novi stravičan zločin vršnjačkog nasilja.

Naime, u gradu Šlezvig-Holštajnu grupa djevojčica starosti od 14 do 17 godina navodno je satima mučila 13-godišnjakinju i sve snimila telefonom.

Žrtvu je desetak djevojčica polivalo sokom po glavi, tresle su pepeo od cigareta po njoj i palile joj kosu, a dok je djevojčica pokušavala da ustane, jedna od djevojčica je počela da urla na nju: "Sjedi i moli me! Neću te tako lako pustiti".

Ovaj slučaj privukao je veliku pažnju javnosti, posebno jer je kao i u slučaju ubijene Luize, mučena devojčica poznavala osobe koje su je zlostavljale.

Njemački mediji prenose da ovo nije prvi put da je devojčica (13) trpila nasilje jer je ona često imala probleme sa grupom vršnjakinja koje su je maltretirale u pomenutom snimku.

Na snimcima se vidi kako žrtva plače i moli djevojčice da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestale.

Njemački mediji pišu da se ovaj stravičan zločin dogodio krajem februara, ali je majka djevojčice tek sada odlučila da progovori o svemu kako bi upozorila javnost na sve veći problem nasilja koji se događa među mladima.

Policija je identifikovala napadače, a djevojčica je dobila ljekarsku pomoć. Majka žrtve je rekla da je mučenje prekinuto zahvaljujući hrabroj intervenciji prolaznika, piše RTL.

"On je prepoznao u kakvoj je opasnosti bila moja kćerka, uzeo ju je k sebi kada ga je zamolila za pomoć. Vrlo smo mu zahvalni", poručila je majka.

Prema riječima tužioca, kao i u slučaju male Luize, počinioci ovog zločina neće biti krivično gonjeni jer se radi o djeci.

"Djevojčica je zadobila teške tjelesne povrede. O počiniocima se trenutno brine Kancelarija za mlade. Još uvijek nije jasno kako će se stvari odvijati", rekao je tužilac.

Podsjetimo, Njemačku i čitav sve prošle sedmice potresla je vijest o ubistvu dvanaestogodišnje djevojčice, koju su ubile njene dve najbolje drugarice. Tijelo djevojčice Luize (12) pronađeno je u šumi, sa brojnim ranama od ubadanja.

Objavljivanje video snimka nije u interesu javnost i zbog toga ATV neće dijeliti ovaj uznemirujući sadržaj.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.