Српски глумац

Биковић се огласио након напада у Москви: Вријеме је поста и рамазана, помозимо

  • Извор: АТВ
  • 23.03.2024. 10:08

Познати српски глумац Милош Биковић, иначе изузетно популаран и у Русији, огласио се након застрашујућег терористичког напада у Москви.

Биковић је на свом Инстаграм профилу на руском и српском језику позвао све који су могућности да пруже помоћ.

"Вријеме је поста и рамазана, помолимо се заједно и помозимо. Ако знате да је некоме потребна финансијска или било каква помоћ, молим вас коментаришите испод. Мислим да смо ми који желимо да помогнемо довољни овдје да покажемо солидарност. И бар некако да ублажи патњу жртава. Молим оне који желе да помогну да не одговоре на коментаре, већ само на провјерене информације, које ћемо објавити након провјере”, написао је Биковић на руском језику.


Ухапшено 11 осумњичених за напад у Москви

Ухапшено 11 осумњичених за напад у Москви

Затим је написао и на српском језику.

"Вријеме је поста и рамазана, помолимо се за пострадале. Ако неко жели да помогне, може да се придружи. Објавићемо послије провјере како и коме", написао је Биковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.