Srpski košarkaš

Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

  • Извор: Спортал
  • 13.09.2023. 08:11

Nakon veličanstvenog nastupa na Mundobasketu u Manili, košarkaška reprezentacija Srbije se vratila u domovinu, a doček koji su doživjeli na aerodromu i kasnije na balkonu je bio jedan od najemotivnijih trenutaka srpskog sporta.

Srbija je osvojila srebrnu medalju na ovom prestižnom takmičenju, što je izazvalo veliko oduševljenje širom zemlje. I dok su košarkaši stigli na beogradski aerodrom, bilo je jasno da je nacija ponosna na njihovu izvanrednu igru pod vođstvom selektora Svetislava Pešića.

Ceca, Georgijev, Matić: Pogledajte Đokovića i košarkaše na proslavi

Ceca, Georgijev, Matić: Pogledajte Đokovića i košarkaše na proslavi

Doček na balkonu za njih, basketaše i Novaka Đokovića je bio spektakularan, a hiljade navijača su došle da pozdrave svoje sportske heroje.

Košarkaši i Nole su se potom uputili u čuveni restoran “Ušće Nacionalna klasa” zajedno sa brojnim poznatim umjetnicima i sportistima, uključujući i Nikolu Jokića, Vasilija Micića, Nemanju Nedovića i mnoge druge, navodi Sportal.

Jokić se go do pojasa

Jokić se go do pojasa "krivio" na žurci srpskih sportskih heroja

Ipak, jedna primetna odsutnost je bila kapiten košarkaške reprezentacije, Bogdan Bogdanović, koji nije prisustvovao finalnom činu slavlja. Kako prenose mediji, nekoliko sati prije dočeka, Bogdan Bogdanović je primio tužnu vijest o smrti svog ujaka. Razumljivo, odlučio je da ostane uz svoju porodicu u ovom teškom trenutku i nije se priključio svojim saigračima na proslavi.


Пратите нас и путем Вибера