ATV

Eksplozija na pijaci

Broj poginulih u Jerevanu porastao na 16

 • Izvor: SRNA
 • 16.08.2022. 07:57

Broj poginulih od eksplozije koja se tokom vikenda dogodila na pijaci Surmalu u Jerevanu, glavnom gradu Jermenije, porastao je na 16, nakon što je jutros izvučeno još jedno tijelo ispod ruševina, saopštilo je jermensko Ministarstvo za vanredne situacije.

"Spasioci su izvukli tijelo još jedne osobe koja je poginula od eksplozije", navodi se u saopštenju pres-službe Ministarstva.

Ukupno 18 lica, uključujuči jednu Ruskinju, vode se kao nestala.

Prodavnica pirotehničkih sredstava eksplodirala je u nedjelju, 14. avgusta, a eksplozija je izazvala veliki požar i rušenje objekta.

 • 19:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 20:00 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.