Velika Britanija

Brutalno silovao i ubio drugaricu: Kamera snimila njene posljednje trenutke

  • 18.02.2020. 21:09

Policija je objavila snimak nadzorne kamere na kojem se vide posljednji trenuci života Megan Njuton iz Engleske, koja je brutalno silovana i ubijena.

Kamere su zabilježile kako je Megan nesvjesno pustila ubicu u stan, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva, piše "Daily Mail".

Na snimku se vidi kako se Megan (18) smije sa fudbalerom Džozefom Trevorom (19), prije nego što ga je pozvala u svoj stan.

Mediji prenose da je Megan dozvolila Trevoru, inače sinu bivšeg policajca, da prespava u njenom stanu nakon što joj je rekao da je previše pijan i nadrogiran da ode kući kod roditelja.

Na snimku se vidi kako Trevor ulazi poslije djevojke u stan u 3:45 sati 20. aprila prošle godine, prije nego što je silovao, zadavio i izbo devet puta.

Nakon brutalnog ubistva Trevor je Meganino golo i unakaženo tijelo ostavio na krevetu, a onda je snimljen kako dva sata kasnije izlazi iz stana i mirno baca ključ od ulaznih vrata u park u gradu Njukasl pod Lajmom.

Na drugom snimku vidi se kako Trevor hoda ulicom sa krvavim rukama, prenosi "Telegraf.rs".

Trevor i Megan bili su prijatelji u školi, a mladić je osuđen na doživotni zatvor nakon što je priznao krivicu za silovanje i ubistvo.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.