Sidnej

Bube se roje po njenom licu i vratu - Frizerka objavila uznemirujući snimak

  • Извор: Курир
  • 04.11.2021. 17:07

Jedna frizerka iz Sidneja, koja ima licencu za uklanjanje vaški je podijelila užasavajući video tinejdžerke čija je kosa prepuna vaški.

Kako se na snimku može vidjeti, bube gmižu kroz njene dugačke pramenove na njeno lice i vrat, prenosi Dejli mejl.

Rejčel Maroun, 21, koja živi u Sidneju, radi kao tehničar za vaške. Nju je posjetila 13-godišnja djevojčica sa dugom braon kosom. Ona se duže vrijeme bori sa milionima parazita u njenoj kosi.

Kada je stigla, Maron je ostala u šoku ozbiljnošću ovog slučaja i pokazala je tinejdžerkinu kosu u kojoj su se nalazile na stotine gnjida (jajašaca vaški) kao i vaškama koje puze po glavi.

Na snimku, koji je podijelila sa svojih 1,7 miliona pratilaca na TikTok-u, frizerka snima kosu klijenta i pita se da li će morati da ošiša i obrije djevojčicu.

- Kada mi klijent ovako dođe, ja pomislim kakvo je ovo prokletstvo, napisala je ona u postu.

Dajući gledaocima bliži pogled na jajašca i vaške, koje se vide kako puze jedne pored druge, Maron je dodala da ponekad briju glave, ali da to ovoga puta nije željela da uradi jer 13-godišnja djevojčica ima dugačku kosu.

Objava, koja je od tada prikupila 74 miliona pregleda, šokirala je gledaoce, a jedan od komentara je bio: 'Cijela njena glava je živa sa njima!'

- Mislim da je na njenoj glavi bilo više vaški nego pramenova kose, rekla je frizerka koja se bavi istrebljivanjem vaški.

Ona je priznala da je situacija bila preteška, ali vidjevši jasne rezultate na kraju je ono što čini njen posao vrijednim.

Nakon tretmana, Maron je rekla da mlada djevojka nije mogla da prestane da se smije i dodiruje kosu i to je opisala kao ''neopisivo olakšanje''.

- Mogućnost da joj se vidi skalp bila je prekretnica, ali to što je njena duga kosa bila potpuno čista je ono što je učinilo čitav proces najvrijednijim, rekla je.

Video možete pogledati na ovom linku.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина