SAD

Čovjek sa zabranjenim oružjem uhapšen na Kapitolu! Odali ga kukasti krstovi

  • Извор: Курир
  • 14.09.2021. 02:00

Policija Kapitola saopštila je da je uhapsila muškarca koji je imao više noževa u svom kamionetu parkiranom u blizini Demokratskog nacionalnog komiteta, sjedišta Demokratske stranke u Vašingtonu.

Četrdesetčetvorogodišnji Donald Krejghed, nastanjen u američkoj državi Kalifornija, uhapšen je zbog sumnje da je posjedovao zabranjeno oružje, prenosi Glas Amerike.

Policajci su u vozilu primijetili bajonet i mačetu, sječiva čije posjedovanje nije dozvoljeno u Vašingtonu.


"Policajcima je rekao da je u patroli i govorio je o rasističkoj ideologiji i drugim temama vezanim za prevlast bjelaca", navodi se u saopštenju.

Ukazano je da je osumnjičeni priveden kada su pripadnici Specijalne policije u blizini sjedišta Demokrata opazili kamionet bez registarskih tablica, sa nacističkim kukastim krstom i drugim simbolima te ideologije.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм