Велика Британија

Дала отказ и очитала буквицу шефу: Због вас сам изгубила радост Божића

  • Извор: Агенције
  • 16.12.2023. 12:17

Саманта Валш из Велике Британије, која ради у једном бутику, дала је отказ на послу јер након 20 година више не жели да миј ења колегинице за вријеме Божића које, за разлику од ње, имају дјецу.

Она сматра да је непоштено то што увијек мора она да ради за вријеме празника јер нема дјецу. Како су двије трећине њених колегиница мајке, то јој је посебно отежало планирање празника.

"Мајке или уопште не би радиле на Божић или би јавиле да су болесне ако су планиране да раде у вријеме празника", каже она.

За њу је несхватљиво зашто мајке имају подршку друштва, али не и жена попут ње које се нису оствариле као мајке. Она каже како мора да се брине за свог болесног оца.


Зашто бијелу технику зовемо баш тако

Зашто бијелу технику зовемо баш тако

Жели максимално да искористи оно мало времена што јој је преостало с оцем. Али будући да она увијек мора да ради за Божић, то је немогуће.

Посљедњих година Саманта никада није могла да ужива ​​у Божићу са својим најдражима.

"Увијек сам била преуморна да бих славила и морала сам да се вратим на посао дан послије Божића. Чак 20 година радим тако", рекла је.

Саманта каже како је још као дијете била велики љубитељ божићних празника, а свом послодавцу је поручила како јој је одузео радост Божића.

Ипак, ове године поново може да се весели прослави Божића.


Убио се млади ТикТокер из БиХ

Убио се млади ТикТокер из БиХ

"Након што прославим Божић са породицом, са партнером ћу отпутовати на Тајланд", говори о својим плановима и надаље открива:

"Ове године могу и сама окитити своје божићно дрвце".

Још не зна како ће се њена каријера наставити, али једно јој је јасно.

"Желим да подржим жене које немају дјецу. Циљ ми је да останем упамћена по помагању женама без дјеце", рекла је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм