Mančester

Divljački pretukao muškarca nasred ulice: Od napada nije progovorio ni riječ - VIDEO

  • Извор: Мондо.рс
  • 03.09.2022. 18:47

Mučni snimci pokazuju trenutak kada je čovjek brutalno napadnut i ostavljen da umre na ulicama Mančestera.

Muškarac, čije ime nije objavljeno, koji je 20 godina išao istim putem do posla i sa posla, zadobio je ozbiljnu povredu mozga i od napada nije progovorio ni riječ.

Detektivi vjeruju da je možda slučajno očešao ženu po ruci dok je šetao sjevernim kvartom grada krajem juna i da je zbog toga napadnut. Policija je objavila video snimak prebijanja u pokušaju da uđe u trag počiniocima, prenosi "Mančester Ivning Njuz".

Vjeruje se da je bijesan čovjek pratio muškarca niz ulicu, a žrtva je viđena kako se udaljava u pokušaju da izbjegne sukob. Napadač ga je potom udario u glavu sa dva brza udarca. 

Zastrašujući, drugi udarac ostavio je žrtvu da nepomično nasred ulice. Zadobio je tešku povredu mozga i od tada nije progovorio ni riječ. Njegov napadač se mirno udaljio, nakratko se osvrnuvši da pogleda svoju žrtvu koja je ležala na putu u blizini španskog restorana Evuna.

Automobili koji su se približavali su usporili kad su vidjeli čovjeka na ulici, prolaznici su stali, a jedan je pozvao hitnu pomoć. Policija je odlučila da objavi video snimak napada u pokušaju da identifikuje nasilnika koji je izveo divljački napad. Takođe su objavili slike muškarca i žene sa kojima žele da razgovaraju, prenosi "mondo.rs".

Slomljena porodica žrtve kaže da osjećaju da su 'izgubili' čovjeka koji je unio radost u njihove živote. Čovjek koji je napadnut u oblasti Mančestera živi skoro četiri decenije.

"Našem voljenom i brižnom mužu/ocu,  ovaj napad je zauvijek promijenio život kada je nasilnik kukavica počinio ovo gnusno djelo ostavivši ga u lokvi krvi sa katastrofalnim trajnim oštećenjem mozga. Nažalost, nikada nećemo vratiti čovjeka koji je otišao na posao tog dana i mislio da će u pješačenju do kuće uživati u lijepom vremenu", saopštila je porodica napadnutog čovjeka.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.