Teksas

Djeca živjela sa tijelom mrtvog brata godinu dana u stanu

  • Izvor: Blic
  • 27.10.2021.16:58

Dječak (9) iz Teksasa pretučen je do smrti prije oko godinu dana. Njegova tri brata su ostavljena u stanu u Teksasu da umru od gladi.

Posmrtni ostaci dječaka pronađeni su kada je njegov najstariji brat (15), prošle nedjelje obavijestio policiju da je njegovo tijelo u stanu, prenosi Mirror.

Ovaj 15-godišnjak je takođe rekao da u stanu živi sam sa svojom mlađom braćom od 10 i sedam godina, jer njegovi roditelji nisu živjeli tamo nekoliko mjeseci.

Neimenovano dijete je zadobilo višestruke povrede tupim predmetom koje su dovele do njegove smrti, saopštila je u utorak kancelarija sudske medicine okruga Haris.

Brajan Kolter (31) optužen je za ubistvo dječaka čija je majka Glorija Vilijams (35) do sada optužena tereti za povredu prava djeteta nepružanjem medicinske pomoći i napuštanjem.

Kada je policija stigla u stan u kojem je pronađeno mrtvo tijelo dječaka, otkrila je da su ostali dječaci izgledali neuhranjeno i sa fizičkim povredama – što je dovelo do toga da su sva trojica odvedena u bolnicu na pregled, prenosi Blic.

Izvor ABC13 rekao je da je sedmogodišnjak imao prelome lica.

Tagovi: