Језив злочин

Дјечак измасакрирао цијелу породицу јер су му родитељи одузели телефон

  • Извор: Мондо.рс
  • 22.05.2024. 16:31

Дјечак (16) из Сао Паула у Бразилу признао је да је убио своју породицу у њиховој кући након свађе са усвојитељима, који су га вријеђали и одузели му мобилни телефон, пише "Дејли мејл".

Дјечак Игор Гомеш, упуцао је у свог оца, Исака Тавареса, док је био у кухињи. На сестру, Летицију Гомес, пуцао је када се спустила из собе у кухињу након првог пуцња. Касније тог дана, био је у теретани, а затим је упуцао своју мајку, Соланге Гомес, након што се вратила кући са посла.

Према полицијским извјештајима, Гомес је искалио бијес на родитељима зато што су га омаловажавали, одузели му телефон и спријечили га да га користи за школску презентацију.

Емотивни тренуци на Егини када је стигао Никола Роквић

Емотивни тренуци на Егини када је стигао Никола Роквић

Након убистава, ручао је поред тијела, а потом посјетио теретану.

Гомес је полицију контактирао тек у недјељу, два дана након што је убио своју породицу, када је примијетио муве око тијела у распадању. Он је признао да је употријебио пиштољ свог оца, али и рекао да никада није намјеравао да повриједи сестру. Бразилска полиција је саопштила и да је дјечак рекао да би све учинио исто.

Додик писао Сатлеру: Уколико ЕУ подржава антидејтонско дјеловање бошњачког кадра, онда и српски задржава право на своје активности

Додик писао Сатлеру: Уколико ЕУ подржава антидејтонско дјеловање бошњачког кадра, онда и српски задржава право на своје активности

Инцидент је класификован као убиство и фемицид, а Гомес је пребачен у притвор за малољетнике до даље процјене, укључујући психијатријску процјену како би се утврдило његово ментално стање током злочина. Комшије су описале породицу као релативно повучену, уз извјештаје о честим свађама у домаћинству. Заједница је изразила шок и невјерицу због трагичних догађаја који су се десили у њиховој средини, преноси "Мондо".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: Наша Српска (Р)

    У емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.