Minhen

Dječak u Njemačkoj zapalio krevet svojih roditelja jer nije dobio dovoljno pažnje

  • Извор: Телеграф
  • 12.01.2022. 19:08

Osmogodišnji dječak iz Minhena uznemirio se jer nije dobio dovoljno pažnje, pa je odlučio da zapali krevet svojih roditelja.

Par je spavao na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi stana kada su u četvrtak rano ujutru primijetili plamen. Požar su uspjeli sami da ugase, ali je otac zadobio lakše povrede, piše Fenix-magazin.

Osmogodišnjak je ispričao bratu i sestri, ali i policiji da je namjerno zapalio dušek na kauču na razvlačenje i to zbog toga što se osjećao zanemareno jer su njegovi roditelji morali da brinu o bolesnom djetetu.

- Policija je dječaka odvela u odgovarajuću kliniku. U skladu s tim, obaviješten je i uključen i Centar za zaštitu mladih - stoji u policijskom saopštenju.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм