Italija

Dječaka (12) pogodila munja, bore mu se za život

  • Извор: Индекс
  • 31.08.2023. 11:46

Dvanaestogodišnjeg dječaka juče je u poslijepodnevnim satima pogodio grom dok je bio u kampu Celdit na talijanskoj obali Jadrana i trenutno je hospitalizovan u bolnici, u opštini Abruzzo, gdje mu se ljekari bore za život.

Kako prenose talijanski mediji, dječak je pretrpio srčani zastoj. Incident se dogodio u trenutku dok je fudbalski trebao zajedno sa svojim saigračima krenuti na nogometni trening.

Stradalo više od 70 osoba: Raste broj poginulih u stravičnom požaru!

Stradalo više od 70 osoba: Raste broj poginulih u stravičnom požaru!

U roku od nekoliko minuta stigla je hitna pomoć, a ljekari su uspjeli izvesti reanimaciju i vratiti mu otkucaje srca. Dvanaestogodišnjak, porijeklom iz Chieti Scala, nalazi se u teškom stanju u bolnici Annunziata u Chietiju i mogao bi biti prebačen u bolnicu u Pescari.

Dvojica policajaca uhapšena zbog seksualnog zlostavljanja

Dvojica policajaca uhapšena zbog seksualnog zlostavljanja

"Čim sam čuo vijest, nazvao sam dežurnog šefa hitne, dr Emanuelea Tafurrija, koji mi je rekao da je jako kritična situacija. Dijete je trenutno intubirano, još uvijek nije došlo svijesti i vjerojatno će biti prebačen na reanimaciju u bolnicu u Pescari", rekao je Diego Ferrara, gradonačelnik Chietija, za Adnkronos.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

    ''Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.