Jezive optužbe

Djevojku na Kipru silovalo 12 maloljetnih turista

  • 18.07.2019. 17:46

Djevojka iz Velike Britanije, stara 19 godina, navodno je bila žrtva grupnog silovanja u jednom hotelu u Aja Napi, gdje je policija sinoć uhapsila 12 osumnjičenih turista iz Izraela.

Muškarci su uhapšeni nakon što je djevojka prijavila da je bila silovana u poznatom kiparskom ljetovalištu.

Kako prenosi britanski The Sun, privedeni izraelski državljani stari su 16 i 17 godina, a policija je po njih došla u srijedu ujutru. Sudeći po pisanjima lokalnih medija, oni će morati da se pojave pred sudom već danas.

Izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova izjavilo je da je upoznato sa slučajem te da je uspostavilo kontakt sa osumnjičenima.

"Izraelski konzul prati razvoj situacije i u kontaktu je sa uhapšenim državljanima. Njihove porodice su takođe obaviještene o svemu što se dogodilo," izjavio je ministar spoljnih poslova Izraela.

Žrtva silovanja, devetnaestogodišnja Britanka, rekla da joj je ukazana medicinska pomoć.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.