Принцеза од Велса

Доктор открио који рак има Кејт Мидлтон

  • 26.03.2024. 18:09

Кејт Мидлтон је коначно у једном снимку саопштила да болује од карцинома, те замолила за разумијевање јавности током опоравка.

Ипак, оно што све занима јесте и коју врсту карцинома има принцеза од Велса, о чему нико из краљевске породице не жели да говори.

Др Марк Сигел, који је иначе и медицински сарадник Fox News-a, истакао је како је разговарао са више љекара о томе од чега тачно болује Кејт Мидлтон.

- Према мишљењу неколико врхунских онколога са којима сам разговарао, она вјероватно има или рани рак дебелог цријева који је уклоњен и хируршки излијечен, или рани рак јајника, материце или грлића материце који је случајно пронађен - рекао је он.

Краљ Чарлс попустио пред Кејт Мидлтон: Допустио јој оно што му је код лејди Ди највише сметало

Краљ Чарлс попустио пред Кејт Мидлтон: Допустио јој оно што му је код лејди Ди највише сметало


С обзиром на то да је још раније пријављено како Кејт има Кронову болест, могуће је да има карцином дебелог цријева јер Кронова болест у великој мјери повећава ризик од добијања карцинома.

- Ја сам, нажалост, дијагностиковао много карцинома, али све више и више је оних који се открију рано и могу да се излијече. Која год да је врста рака, изгледа да су га извукли - рекао је он.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм