Umirao pored djecom

Doktori mu rekli da ima bezazlenu infekciju, on preminuo 5 dana kasnije

  • Извор: Агенције
  • 20.07.2023. 08:39

Blejk Čaun (25) doživio je srčani zastoj pred svojom partnerkom Eboni Daudi i njihovom malom djecom od dvije i tri godine, u ranim satima 25. juna.

Pet dugih minuta, Daudi je mahnito izvodila reanimaciju i uspjela je da ga reanimira prije nego što su ga ljekari odvezli u bolnicu.

Čaun je proveo nekoliko dana na aparatima za održavanje života u bolnici Vaga Vaga nakon što je zadobio ozbiljnu povredu mozga zbog nedostatka kiseonika.

Umro je 28. juna, samo nekoliko dana nakon svog 25. rođendana, a njegova porodica se pita kako je moguće da se njegov život prekinuo zbog neke infekcije niskog rizika.

Čaun je prvi put došao u bolnicu 23. juna, gdje mu je data injekcija steroida nakon niza krvnih testova i briseva. Međutim, nastavio je da ima poteškoća sa disanjem i vratio se u bolnicu gdje su mu dali lijekove protiv bolova i poslali ga kući.

Samo 20 minuta kasnije, Čaun se srušio u kupatilu dok je pokušavao da dođe do vazduha. Njegova partnerka je uradila CPR prije nego što su stigli ljekari.

Daudi je otkrila njegove posljednje riječi: "Dušo, ne mogu da dišem, osjećam se kao da umirem".

"On je bio moje sve, a sada će moja djeca odrastati bez tate", rekla je majka dvoje djece za "Daily Telegraph".

U bolnici, ljekari su Blejku dijagnostikovali epiglotitis, koji nastaje kada mali "poklopac" hrskavice koji prekriva dušnik otekne.

Njegovoj porodici je rečeno da je otok opstruisao disajne puteve i izazvao zastoj srca, tokom kojeg je zadobio tešku povredu mozga.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм