Супруг поднио тужбу

Докторка преминула након ручка у Дизнију

  • Извор: Телеграф
  • 03.03.2024. 10:02

Мушкарац Џефри Пиколо тужио је "Валт Дизни Паркс" и "Реглан Роад Ириш" ресторан након што је његова супруга, докторка из Њујорка, Емили (42) изненада умрла убрзо након што је јела у ресторану. У тужби на 19 страница наводи се да су конобари били немарни према тешким алергијама на храну његове жене.

Према тужби, она и њен супруг Џефри Пиколо изабрали су да једу у поменутом ресторану јер су вјеровали да ће имати одговарајуће мјере заштите од тешке алергије на млијечне производе и орашасте плодове. Након што су упутили конобара, он је гарантовао да је храна апсолутно безбједна.

Докторка је наручила веганску фритулу, капице, колутиће лука и веганску чобанску питу, наводи се у тужби.

Нови детаљи убиства у Пленковићевој улици: Убио оца па крвав пјешке бјежао

Нови детаљи убиства у Пленковићевој улици: Убио оца па крвав пјешке бјежао

Неке од испоручене хране нису имале заставице без алергена, али је конобар поново гарантовао да је храна без алергена, наводи се у тужби. Послије вечере, докторка је отишла у куповину у област Дизни Спрингса и почела да "пати од тешке акутне алергијске реакције" док је била на Планети Холивуд, према тужби.

Како се наводи, она је имала озбиљне потешкоће са дисањем и срушила се на под, а хитна служба је одмах позвана. Упркос томе што је сама дала Епи-Пен, умрла је од "анафилаксе због повишеног нивоа млијечних производа и орашастих плодова у њеном систему", наводи се у тужби, приписујући информацију истрази љекара.

Истиче рок за конституисање Скупштине града Београда

Истиче рок за конституисање Скупштине града Београда

"Пиколо је разорен због преране смрти своје вољене жене. Ејми је имала дуг живот пред собом и она и Џеф су планирали да оснују породицу. Ово никада није требало да се деси. Џеф доноси овај случај, дјелимично, како би спријечио да се трагедија попут ове догоди другој породици“, рекао је Џефријев адвокат.

(Телеграф Бизнис/ЦНН)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.