Музичар

Ђорђе Давид: Још нисам слободан човјек

  • 04.02.2024. 17:17

Ђорде Давид музичар и члан жирија "Звезда Гранда", стигао је у Београд након што је доживио саобраћајну несрећу у Сјеверној Македонији у којој је настрадала једна жена, гдје је и сам провео посљедњих десет дана, па се пред новинарима у сузама присјетио саобраћајке и жене коју је усмртио на лицу мјеста.

Открио је да му стравичне сцене и дан-данас пролазе кроз главу, као и то да да, без обзира што су му документа враћена, он и даље није слободан човјек:

"То је нешто што је једноставно у овој цијелој процедури условност која мора да се задовољи. Кажу људи: ‘Добио си документа, слободан си’. Не, ја се уопште не осјећам тако. Ја ћу у том смислу осјећати да сам слободан када се тај процес заврши. Неће се завршити за мјесец дана, одмах да кажем, дај Боже да се заврши за пола године. Он ће трајати, али тек када тај процес буде завршен, гдје ће се мени на папиру званично дати рјешење, дај Боже да ја нисам имао никакву одговорност коју треба да сносим у свему томе, ја ћу ако то тако буде – осјећати да сам слободан", - испричао је рокер за Гранд.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина