Nadao se da će proći neopaženo

Došao na vakcinaciju sa lažnom rukom

  • Извор: Агенције
  • 05.12.2021. 08:39

Italijan koji je želio potvrdu o vakcinaciji protiv kovida-19, a da se ne vakciniše, pojavio se na zakazanom terminu sa lažnom rukom, saopštili su zvaničnici, a prenosi Tanjug.

Muškarac star oko 50 godina pojavio se na vakcinaciji sa silikonskim kalupom koji je pokrivao njegovu pravu ruku, nadajući se da će proći neopaženo.

Medicinska sestra nije, međutim, bila zavarana te je muškarac prijavljen policiji u gradu Bijela, na sjeverozapadu Italije. Sestra je rekla lokalnim medijima da je vidjela da mu je koža "gumenkasta i hladna", a pigment "previše svjetao", kad mu je podigla rukav.

Pošto je otkriven, muškarac je pokušao da ubijedi sestru da "zažmiri na jedno oko", piše Republika. Ona ga je umjesto toga prijavila policiji za prevaru.

Navodno se radi o muškarcu koji je zdravstveni radnik suspendovan sa posla jer nije vakcinisan, a vakcina je obavezna za sve zdravstvene radnike u Italiji.


Тагови:
  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.