Вирџинија

Достављач упуцао јутјубера који га је нападао и снимао

  • Извор: Мондо.рс
  • 02.10.2023. 16:13

На друштвеним мрежама објављен је снимак на ком се види како је 2. априла у тржном центру у Вирџинији упуцан јутјубер Танер Кук (21) док је изводио шалу за мреже.

Кук је свој телефон приближавао лицу достављачу Алану Колију пуштајући му фразу на уређају. Коли се повлачио од Кука и неколико пута му је рекао да стане, међутим јутјубер је наставио да иде за њим. У једном тренутку Коли је извукао пиштољ и упуцао Кука. 

Он је оптужен за тешко злонамјерно рањавање, употребу ватреног оружја у извршењу кривичног дјела и уношење ватреног оружја унутар зграде. Али прошле недеље, Коли, који има дозволу за ношење оружја, проглашен је невиним за тешко злонамјерно рањавање у пуцњави након што је рекао да је дјеловао у самоодбрани.

Он је проглашен кривим по блажој оптужби за пуцање у згради. На ову пресуду је уложена жалба. Један од Колијевих бранилаца рекао је да се његов клијент осјећао угроженим од Кука. Јутјуберу је метак пробио стомак и јетру, пише Дејли мејл.

Јутјубер је током суђења инсистирао на томе да није слутио да је уплашио или наљутио Колија током шале - упркос томе што му је достављач три пута рекао да стане.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм