Brazil

Dramatičan snimak: Pogledajte kako je velika stijena pala na čamce ispod vodopada

  • Извор: Аваз
  • 09.01.2022. 09:58

Najmanje šest osoba je poginulo, a devet ih je teško povrijeđeno nakon što je velika stijena pala na motorne čamce ispod vodopada na jugoistoku Brazila, saopštila je brazilska vatrogasna služba.

Jedan kameni blok se iznenada odvojio od zida kanjona i srušio na više čamaca, te izazvao ogroman val iznad jezera Furnas u državi Minas Gerais. Na društvenim mrežama je objavljen dramatična video snimka na kojoj se vidi tačan trenutak kada se kameni blok odvojio i pao na tri čamca. Tom prilikom je najmanje jedna čamac potonuo.

Vatrogasci su obavijestili da traje potraga za 20 osoba za koje se vjeruje da su nestale. Iz dva čamca na koja su pali dijelovi stijene spašene su 24 osobe, rekao je portparol vatrogasne službe Pedro Aihara. 

Jedna osoba je u teškom stanju u bolnici s povredama glave i lica, dok su ostali imali lakše povrede.

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)